Konica Minolta
Konica Minolta

Cartus toner Konica Minolta A0X5250-TNP18Y-6000 pagini-Galben

95,06 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
IN STOC

Cartus toner compatibil
Culoare GALBEN
Capacitate 6000 pagini
Calitate standard
Cartus toner pentru:
Minolta MagiColor 4750ENMinolta MagiColor 4750DN

Caracteristici

Categorii
Greutate
1
Tehnologie
Laser
Capacitate
6000 pagini
Culoare
Galben
Calitate
Standard
Cod OEM
TNP18Y, A0X5250
Tip produs
Cartus toner compatibil
Garantie
24 luni
Detalii
Cartus toner compatibil nou (New build), contine chip, daca este prevazut la cartusul toner original, culoare galben, capacitate 6000 pagini la o acoperire de 5% a paginii imprimate.

Ambalare produs

Cartusul toner este ambalat in punga folie neagra antistatica, punga antisoc cu bule de aer si cutie de carton.

Garantie

Garantie 24 luni.
Conditii de depozitare: in ambalajul original, sigilat, la temperaturi de 18 - 24 grade Celsius, ferit de umezeala si razele directe ale soarelui.
Conditii si modalitati de returnare

Instructiuni utilizare

Opriti imprimanta Minolta MagiColor 4750ENMinolta MagiColor 4750DN.
Scoateti cartusul toner original din imprimanta. Deschideti ambalajul cartus toner compatibil Konica Minolta A0X5250/TNP18Y, eliminati sigiliile si elementele de siguranta la transport.
Introduceti cartusul toner compatibil nou in imprimanta si reporniti echipamentul.
ATENTIE! Nu zgariati, nu stergeti si nu atingeti, nici macar cu mana, cilindrul fotosensibil.

Bonus ECO

Colectam cartusele toner compatibile sau originale, folosite, ale clientilor nostri, in vederea predarii acestora catre o societate specializata in distrugerea ecologica a cartuselor toner pentru imprimante.

De ce Sert IT Network?

Fiindca stocurile noastre sunt reale. Livram comanda imediat.
Garantie reala. Formular de retur pentru fiecare produs comandat.
Inlocuim produsul sau returnam banii.
Fiindca ne respectam clientii!

Ce inseamna cartus toner compatibil?

Ce este un cartus toner?
Un cartus de toner, numit si toner laser, este componenta consumabila a unei imprimante laser . Cartusele de toner contin pulbere de toner, un amestec fin si uscat de particule de plastic, carbon si negru sau alti agenti de colorare care fac imaginea reala pe hartie.
Tonerul este transferat pe hartie printr-o unitate de cilindru incarcata electrostatic si topit pe hartie cu role incalzite in timpul procesului de imprimare.
Imprimantele laser low-end pana la mid-range contin in mod obisnuit doua parti consumabile: cartusul de toner in sine (care are o viata tipica de 2.000 de pagini) si unitatea de cilindru (o viata tipica de 40.000 de pagini).
Unele cartuse de toner incorporeaza unitatea de cilindru in design si atat cilindru cat si cartusul sunt inlocuite simultan.
Costul unui cartus cu cilindru este mai mare decat al unui cartus cu toner, iar inlocuirea separata a cilindrului este evitata.

Pretul cartuselor toner
Pretul cartuselor de toner ale producatorilor de imprimante pentru cele mai ieftine imprimante laser poate depasi costul imprimantei. Aceste imprimante ieftine vin adesea cu cartuse care contin mult mai putin toner decat cartusul standard, necesitand rapid inlocuire.
Multe companii produc cartuse de toner compatibile, vandute la preturi mult mai mici decat cartusele originale.
Cartusele pot fi noi sau remanufacturate (reumplute), iar calitatea variaza.

Randamentul cartuselor toner
Randamentul paginii este numarul de pagini care pot fi imprimate cu un cartus la o acoperire cu toner a paginii de 5%.
Randamentul estimat este un numar publicat de producatori pentru a oferi consumatorilor o idee despre cate pagini se pot astepta de la un cartus.
Producatorii si-au dezvoltat propriile metode de testare si raportare a randamentului cartuselor de toner, ceea ce face dificila compararea produselor pentru clienti. Majoritatea producatorilor estimeaza durata de viata a cartuselor la o acoperire de toner de 5% din pagina.

Tipuri de cartuse
Cartus toner OEM
Cartusele fabricate de producatorul imprimantei sunt denumite prin denumire de marca sau ca producator de echipament original (OEM); ele sunt adesea descrise ca fiind autentice.
Cartusele de toner OEM sunt mai scumpe decat cartusele reumplute, compatibile sau refabricate.
Cartus toner compatibil
Compatibil, generic sau marca alternativa sunt cartuse produse de companii terte si vandute sub diferite nume de marca.
Cartusele compatibile pot varia usor in ceea ce priveste aspectul, designul si randamentul paginii fata de omologii lor OEM, uneori din cauza brevetelor sau a drepturilor de autor de proiectare.
Cartusele generice sunt mai ieftine, adesea in mod semnificativ, decat cartusele originale ale producatorului. Ele pot fi mai putin fiabile, in functie de producator.
Unele contin mai mult toner decat cartusele OEM, imprimand mai multe pagini. Unele cartuse de toner compatibile pot fi de o calitate similara cu concurentii lor OEM.
Problemele cu tonerele compatibile pot fi cauzate de diversi factori, inclusiv puncte de topire diferite, calitati electrostatice diferite, pigmenti diferiti si dimensiuni diferite ale particulelor, oricare dintre acestea poate duce la o calitate slaba a imprimarii, fundal.
Cartus toner remanufacturat
Remanufacturarea inseamna, cel putin, reumplerea unui cartus cu toner. Termenul implica faptul ca cartusul este de asemenea reconditionat, cu piesele uzate sau deteriorate inlocuite.
Procesul de remanufacturare si calitatea tonerului difera intre producatori. Un cartus gresit remanufacturat poate avea scurgeri sau poate functiona defectuos.